Wednesday, March 11, 2020

Hot & Cold Run 2019

Assalammualaikum semua...

Siaran tertunda, jauh la tundanya...sekitar tahun lepas. Join run Hot & Cold 2019, venue at Universiti Malaya. Run ni merupakan charity run organized by Malaysian AIDS Foundation dengan Faculty of Medicine, UM. Saya join acara 10km masa ni, pusing2 UM tu sampai lebam 😀

Lepas penat lari, layan breakfast. Dapat wrap, healthy la sikit kan dari makan mee/bihun goreng 😁 Saya ingat masa ni saya mintak 2 wrap, mujur dapat. 

Diantara medal yang agak besar saya dapat last year. So far this year masih tak dapat invitation lagi untuk this run. Sekarang run event pun banyak cancel due to COVID 19. Makin maju negara makin macam2 wabak melanda. Kalian jaga kebersihan diri ye, itu adalah amanah diri sendiri. InshaAllah wabak akan terhindar sekiranya kita sentiasa menitik beratkan hal2 kebersihan diri dan sekeliling kita. 

Dah pernah cuba durian egg tart @ IKEA. Sedap rupanya benda alah ni walaupun bau durian tidak berapa kuat, mean intinya kurang sikit rasa durian tapi not bad. Still can enjoy eating this dengan harga agak pricey tapi okaylah sekadar ingin mencuba. 

1 comment:

ray said...

cantiknye medal dyeeee

Hot & Cold Run 2019

Assalammualaikum semua... Siaran tertunda, jauh la tundanya...sekitar tahun lepas. Join run Hot & Cold 2019, venue at Universiti Ma...