Thursday, October 14, 2021

Sundate

Assalammualaikum semua...

Last week Sunday, mood berlari masih jitu dalam diri abang kami ni. Kakak ipak maleh nak ikut. Kami sebagai pompom girl aka peneman setia ikut belakang sambil snap gambo 😁


Inilah hasilnya, saja nak penuhkan memory phone. Habis 10km run terus pegi cari breakfast. Seronok kalau lari berteman ni, ada je plan cari makanan lepas tu 👫

7 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alhamdulillah dpt juga berlari2 dgn abg.
Kira bersilaturrahmi juga tu.
Ramai org hilang abg time2 pandemic ni.
Menginsafkan.

Ammi said...

10km? Ammi nak briskwalk 3km pun gigih gagahkan kaki

Abam Kie said...

abe kie x larat nak lari bawa perut ni... jadi ptg2 mengayuh basikal aje...hehehe....

Syaz Rahim said...

seronok tu berjogging di tepian pantai

Kamsiah yusoff said...

Ya ampunnnn...Seronoknya joging tepi pantai..nasib baik tak berendam kan..

Ujie Othman said...

Seronoknya jogging tepi pantai. Tapi mesti jadi berat sikit kan sebab pijak pasir lembut.

Nina Mads said...

Lama dh tak jogging depan pantai.. waktu bujang boleh la skrg ada anak jog kt rumah jalah