Friday, November 19, 2021

Event sudah bermula

Assalammualaikum semua...

Semenjak 2 tahun tiada event, semalam kami hadir untuk satu event di tempat kerja. Teruja ada, suspend pun ada tapi disebabkan semua yang hadir memang kena buat RTK dan result kena submit to organizer...kurang sikit rasa suspend tu. ada delegate yang tak lepas masuk sebab result +ve. Penat tau nak quarantine ni, tak seronok pun.

Selepas ini akan mula bertambah event di tempat kerja sebab kami sudah boleh beroperasi 100% di office. 
   


last event tema 'Hawaiian Night'

Kami dah lengkap 2 dose (sino) + booster (phizer). Alhamdulillah 3 cucuks tidak membuatkan kami demam. Rasanya kalau kami dapat AZ baru 'tumbang' kot 😅

3 comments:

Ammi said...

Ammi masih menunggu panggilan booster.. Sabar je menanti

shaiful said...

Alhamdulillah dah 3 dos..

mrhanafi.com said...

semoga semuanya sihat selalu..

saya dah lepas booster